diumenge, 30 de gener de 2011

Una setmana d'èxits

Primer de tot, des de l'equip de 'Tarragona 2011, la guerra dels mitjans' volem donar-vos les gràcies per la gran acollida que hem tingut aquesta primera setmana a la xarxa, tant pels comentaris a les xarxes socials, pels enllaços a diversos blogs i webs (podeu veure'n una llista al costat), per les propostes que hem anat rebent per tots cantons, com finalment sobretot pels comentaris i les visites al blog.

Hem de dir que hem sobrepassat el miler de visites de llarg, un fet que ens ha sorprès tenint en compte que, de moment, la difusió ha estat gairebé nul·la, i que els blogs generalment per assolir la nostra fita necessiten uns quants mesos, per no dir potser algun any. De totes maneres, som molt ambiciosos. No ens conformem amb res, i des de l'equip us demanem que ens enllaceu, que compartiu els articles al vostre mur de Facebook, al vostre timeline de Twitter o a qualsevol altra xarxa social. I agrairem sempre les crítiques i, sobretot, les propostes que ens feu.

Precisament sobre Twitter hem de dir que hem pres la iniciativa d'endinsar-nos en aquesta altra xarxa social. Us animem a què ens seguiu, però no tant per estar al corrent del que anem publicant al blog sinó pels comentaris que anirem fent sobre el que llegim, sentim o veiem als mitjans tarragonins d'aquí fins al maig.L'equip de 'Tarragona 2011, la guerra dels mitjans' ens acomiadem per avui, però prometem fotre-hi més canya d'ara en endavant, sempre tenint en compte que fem el que bonament podem!